6.1.2012

I'll be there for you, 'cuz you're there for me too

Täällä ei nyt ihan lähiaikoina mun pärstää ookkaan hirveesti näkynyt, joten aattelin laittaa parit kuvatukset kesältä! Ok, anteeks nää kesäfiilistelyt... >:
iidaeka täs mä waakässäri jouniiiiiii bamtsikamauvau-1
No tais tonne väliin hyppää yks vähän vähemmän naamakuvakin näköjään...
Tänään oon Lindan kaa vaa chillaillu iskällä ja kattonu leffaa jne. Jääny kyllä vähän urheilu ja terveelliset elämäntavat täs lomaillessa. Mut onneks pääsee taas sunnuntaina reenaa!
Mua muuten vähän hämää et miten tän osotteen vaihdoksen jälkeen ihmiset huomaa mun uudet postaukset, voishan sitä vaikka laittaa kommenttia niille seurailijoille keillä on blogi. <:
Hahah ja yritin tos videopostaustaki väsää, ja siitä tulikin ihan jees! Lukuunottamatta sitä, et sekosin koko ajan, mun ilmeet ja eleet oli mitä järkyttävimpiä, äiti keskeytti sen ku tuli kotiin ja olin aivan järkyttän näkönen (siis oikeesti ihan hirvee!!) ku olin just tullu ulkoo. Hei voisin laittaa sen sillee ilman videoo vaan äänen kaa, hahah :---D
Love, Iida
Ps. En tajuu miks noi kuvat on noin pienii vaik niitten pitäis olla alkuperäsessä koossa, joo oon iha retardi näissä jutuissa..

5.1.2012

Santa Claus is coming to town

Aattelin et voisin nyt vihdoin muutamia pukilta tulleita juttuja teille esitellä. Tykkäsin kyllä hirveesti kaikesta mitä sain, eikä mikään ollu tarpeeton. Kiitokset vaan lahjoja antaneille!  Here u go!
kynsilakat
 Kynsilakkoja sain, tässä muutama esimerkki niistä + sit toi luomiväripaletti jossa on täydelliset sävyt!
IMG_3248
IMG_3200 Sain myös jonkun verran koruja, esim. nää ^
IMG_3189
Kummeilta sain lauatasia samasta sarjasta mitä ne on mulle kerännytki.
IMG_3240
Uutta laukkua toivoinkiin, thanks Linda 
IMG_3203
Beyonce Heat Rush hajuvesii! Tää on aika kesänen kyllä, mut ihana kuitenkin. <:
IMG_3235
Samsung Galaxy Gio iskältä ja äitiltää! Sanokaa Veke vaaa. <;
IMG_3190 Näiden lisäksi sain vielä rahaa jonkun verran, semmosen velourasun ja kaikkia erilaisia rasvoja yms kauneudenhoitotuotteita ja jotain hiusjuttuja. <:
Ite annoin kavereille koruja, kynsilakkoja, suklaata, hiustuotteita yms. Iskä taas sai multa paidan, ja äiti myös koruja.
Oisko teillä muuten jotain kivoja postausehdotuksia tai ideoita? Kertokaa toki jos tulee jotain mieleen, jonkunlaista videopostausta ainakin oon vähän miettiny. <;
Love,  Iida

4.1.2012

sometimes it's better to be stupid

Hahah, eli ehinkin tossa eilen jo vaihtaa tätä blogin nimeä ja osotetta. En tietenkää tajunnu, että lukijoille ei sen jälkeen tuu mitään ilmotuksia uusista postauksista jne... :-----D
No, mutta huomisesta lähtien blogin uusi osoite on siis iidadada.blogspot.com!
satunnaisestilaamailen OI KESÄ PLIIIIS TUU NOPEEE!!!!
Ulkona on taas ihan järkyttävä ilma, ei tee yhtää mieli lähtee mihinkään. )----: Toisaalta se on ehkä ihan hyvä olla vähän välillä kotonakin vaan, jos vaikka sais jotain hyödyllistä aikaan! ....NOT

3.1.2012

2012! Let's not fuck it up

Uskoisin että tää kertoo kaiken:

klik^
Ps. Oli iha überhypersuper hyvä keikka!!! Et oli tosiaankin ton kaiken arvosta. 
Niin ja uusvuos oli kans ihana!  Sitä vieteltiin isommalla porukalla Rengossa, josta mulla ei kyllä oo minkäänlaista kuvamatskuu, mut voin viel koittaa kysellä joltai <:
Mitäs teitte uutenavuotena, missä vietitte, oliko hauskaa jne? (: