29.8.2011

Diipadaapaa

En oo nyt taas vaihteeks pystynyt aikoihin postaileen, kiitos iskän, joka oli hukannut mun virustorjunta-asennus cd:n... (?) Nyt se onneks kuitenkin löyty, joten pääsen taas rauhassa dataileen omalla koneella ja ehkä jopa väkästään teille kivoja postauksia. ;) Tää on ehkä joku maailman turhin postaus, mutta oli pakko ilmottaa, että yritän vielä sinnitellä tän blogini kanssa!

HUOMISIIN 

           

Ps. Miten oisin saanu ton videon keskelle tätä sivuu? Oon aika pro näissä koodisysteemeissä. ;) 

21.8.2011

just think about that

Aattelin nyt toteuttaa tämmösen ns. mietepostauksen.(?) Joo, en tosiaan tiiä mikskä tätä vois kutsua, mut ehkä sil ei oo sen suurempaa merkitystä... (: Eli tämmösiä mulla tuli eilen illalla mieleen, kun en saanut unta. Ja kyllä, mä tiiän et tää voi jonkun mielestä olla tosi outoo! :----D Lisäks tää on aika henkilökohtanen, että toivottavasti en kadu tätä hirveesti myöhemmin... Teki vaa mieli purkaa ajatuksia.

MITÄ TARKOITTAA NORMAALI ?

Musta on oikeestaan varmaan aina tuntunut, et oon jotenkin erilainen. Siis no suoraan sanottuna outo. En usko että hirveen moni on samaa mieltä tästä asiasta, ja tosi moni kuka tätä nyt lukee ja tietää mut, varmaan ajattelee että nyt liiottelen, ja oikeesti oon ihan perus. Kun ei sitä ulkonäöstä tai olemuksesta huomaa. Sen lisäks oon loppupeleissä aika sulkeutunut, enkä oo koskaan paljastanut itestäni kaikkee kenellekkään. Tai en oo niin sanotusti kertonut kellekkään sitä koko totuutta. Oon esimerkiks jotai kertonut äitille, jotain isälle, jotain Margelle, jotain Emmalle yms. kavereille. Mut ei sitä kannata ottaa henkilökohtasesti, ei oo kysees se ettenkö luottais, se vaan kuuluu mun perus luonteeseen! Ja hyvä se on pitää itessä se tietty mystiikka. ;)
En sit oikeestaan tiiä mistä tää 'outous' tunne johtuu. Tuntuu vaan, että mun päässä pyörii ihan eri asiat kun muilla, että mun arvomaailma on ihan erilainen kun muilla ja että mä en oo yhtään niin sosiaalinen kun 'muut'. Sit oon ihan kauhee unelmoija ja haaveilen mitä mahottomimmista asioista, joita en vois kertoo kellekkään. Oon myös ihan järkyttävän kunnianhimonen, ja ihan hirvee perfektionisti. Sit oon oikeesti tosi arka, mut silti rakastan esiintymistä! En myöskään hirveesti tykkää pikkulapsista... :o (Tää lista vaan jatkuis ja jatkuis, joten taidan säästää ne vähäiset ihmiset jotka tätä lukee, siltä.) Nää kuulostaa ihan joltain random faktoilta, mut en osaa tai oikeestaan haluukkaan selittää kaikkia niitä asioita, mitkä saa mut tunteen näin. Ja tiiän myös, etten oo ainoo perfektionisti tai ainoo joka viihtyy jonkun verran myös omissa oloissaan. Se on vaan se kokonaisuus, tiiän ettei oo ketään täysin samanlaista ihmistä kun mä, eikä tarviikkaan. Eikä tässä oo mitään väärää, mut välillä ei oo kivaa ku ei tunne kuuluvansa joukkoon. ):


 Jotain tähän suuntaan mä mietin ennen kun nukahdin. Sit yhtäkkiä mulla tuli mieleen, että mikä yleensäkkään luokitellaan normaaliksi? Jokainen ihminenhän on erilainen, se on ihan väistämätöntä! Ja mä melkein jopa voisin väittää, että kaikki ihmiset pitää itseään jollakin tapaa epänormaaleina, tai erilaisina. Joten onko olemassakaan normaalia ihmistä, ja mitkä ne normaalin ihmisen kriteerit ovat? Kukaan ei voi sanoa toista ihmistä tavalliseksi, tai massaksi mun mielestä, koska vaan se henkilö itse oikeesti tietää kaiken itsestään. Ei kannata olla niin pinnallinen! Voihan joku esim. vaikuttaa päällisin puolin ja vielä monen vuoden tuntemisen jälkeenkin olevan 'aivan kuin muutkin', mutta kuka loppupeleissä tietää mitä sen tyypin päässä liikkuu? :-----D Mä uskon myös, että mun omista 'outojen puolien' listasta, aika moni tunnisti itsensä. No mistä tämmönen 'normaali ihminen' käsitys sitten on tullut? No ihmisiltä tietenkin. Mutta miettikää kuinka paljon ihmiset salaa itsestään, tai ei anna ilmi. Eihän tämmöstä käsitystä, jostain normaaleista henkilöistä, olisi muuten syntynyt. Ihmiset kuvittelee olevansa niin hirveen erilaisia, eikä kehtaa myöntää sitä.

Imoittautukoon se joka pitää itseään aivan samanlaisena kun muut! En usko, että hirveän moni... Mä henkilökohtasesti ennen tätä pidin normaalina ihmisenä lähinnä 'massamaisesti' pukeutuvaa, mukavalta ja perus iloiselta vaikuttavaa ihmistä, jolla on perhe ja kavereita, ehkä myös harrastus. No, tää täsmää aika hyvin muhun, tosin en ainakaan haluis olla massapukeutuja. Silti mä pidän itteeni erilaisena, niinkun mä olenkin. Kaikki ihmiset on. Kukaan ei siis ole normaali, vaan kaikki epänormaaleja tai ns outoja. Jos siis vertaa siihen omaan käsitykseen normaalista.

Ps. Toivottavasti edes joku jaksoi lukea, ja ehkä jopa ymmärsi jotain. Tässä menin nyt vähän normaalin ihmisen käsitteessä pintaa syvemmälle. Niin ja tosiaan nää on vaan mun omia ajatuksia ja jonkun mielestä näis ei välttämättä oo mitään perää, but don't judge me! (;

♥: Iida
Ps. Musta niiin tuntuu, että tuun katuun tätä postausta...

IMG_2475

16.8.2011

I never will forget those nights

Täs ois nyt vähän kuvamatskuu meiän vuosittaisesta telttailu retkestä. Eli siis Kalajoella oltii koko perheen voimin tos heinäkuussa. Oli tosi kivaa, ehkä yks parhaimmista tommosista reissuista mis oon ollu. (: Taidettiin olla siel muistaakseni neljä päivää, joista yksi vietettiin Power Parkissa! Hirveen tarkasti en jaksa mitään tapahtumii alkaa selittämään, koska aikalailla chillaillessahan ne päivät kulu. Lukuunottamatta Kokkolan shoppailu reissuu, (:D) Seiskan jotain ihme kiertuetta, (?) rannalla illal/yöllä porukalla hihhuloimista, grillailua, päämäärätöntä tepastelua, abc visiittejä, sukulaisperheen mökissä vietettyjä hetkiä ja viimesen yön autossa nukkumista.
Ainii ja ei sovi unohtaa, että meiäthän tunnistettiin Kalajoen leirintä alueella nimellä:

SAATANAN PERHEMODUULI

IMG_2198

IMG_2337

IMG_2363

IMG_2266

IMG_2250

IMG_2360

IMG_2300

IMG_2291

IMG_2339

IMG_2340

 ♥ 

IMG_2314

Oonko koskaan kertonu mun epänormaalista perheestä?
Enkö?
Jooo, no tuskin haluutte tän kuvan jälkeen sen enempää kuullakkaan...

täsmewaaa

Käsillä seisonta vedessä on hitusen hankalampaa mitä ehkä vois kuvitella... Joo ja ihan vaa näin btw olin ton jälkeen ihan mukavan märkä.

Nii, ja siis ottakaa huomioon, että me oltiin telttailemassa. Joten tää meiän kauneuden hoito ei nyt ehkä ollu ihan parhaimmillaan, ei sillä kyllä että sen olisi pitänytkään. Pukeutumiseenkaan ei oikeen jaksanut panostaa joten nää asut mitä kuvissa vilkkuu ei tosiaan oo mitään muodin perikuvia... :-----D

Palaillaan taas, nyt ainaki lähiaikoina olis tulos pienimuotoista keikkapostausta,  jotenka siihen asti, heissan ! (:

                            

14.8.2011

idiootti vai idiootti ?

Päätin sitten tässä joku aika sitten toimii erittäin älykkäästi, eli poistin mun kaikki aiemmat postaukset! Oikeesti mikä mua vaivaa!? :-----D Tuli vaan semmonen hetkellinen päähänpistos, että en tykkää niistä postauksien kuvista, joten fiksuna tyttönä aattelin hävittää ne... Ja kaikkien on varmaan tosi vaikee arvata kuinka paljon nyt kaduttaa? No joo, tehty mikä tehty. Ois vaa ollu mielenkiintosta kattella niitä joskus tyylii vuoden päästä, ja nähä mitä on sillon asioista aatellut. (: 
Hyvä puoli tässä on se, että nyt voin aloittaa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä! Tästä edes päin lupaan kiihdyttää huomattavasti postaus tahtia, sekä tietty niiden laatua! Kohta tulossa pientä Kalajoki postausta, tosin noin kuukauden myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? (;


nurtsikässärisalmiakki

Loppuun joku tosi säätö kuva alkukesän sirkusfestareilta! Kiitoksia vielä kaikille, oli ihan super hauskaa!

: Iida