2.7.2011

tytöt piknikil


Tässä vähän maanantain kuvasaldoo.
ENJOY! 

ainoiidamarge1

iidamargerock

leiriirvistys

tsiippailuainojamarge

margesöpöilee

ainosyä

ainojaiidasyä

margeiida


1.7.2011

happy birthday sis !

ideapaaark

Joo, eli saatiin Margen kanssa keskiviikko iltana pyykkejä viikatessa oikein kuningasidea. Päätettiin nimittäin lähteä polkupyörillä seuraavana aamuna (=aamuyönä) Lempäälän Ideaparkkiin! Mikäs siinä sitten... Eniron karttojen selailemisessa & muussa suunnittelussa menikin sitten se ilta. :----D Vähän haastetta peliin toi vielä se, ettei saatu paljastaa porukoille meiän plääniä, koska ei muuten varmaa ois päästäny lähteen!
Mentiin sit nukkuun siinä yheksän maissa, mut kuten arvata saattaa ei paljon sinä yönä nukuttanut, varsinkaan siihen aikaan... No, reippaina ylös sängystä 3.30 vajaan viiden tunnin yöunilla. Ja neljältä lähettiin matkaan!
Hämeenlinnasta Lempäälään on autolla noin 60 kilometriä, mutta koska ei voitu mennä motaria pitkin meille polkemis matkaa kertyi se 75 kilometriä, eli ihan kivasti. :----D
Oli tosiaan aika raskas matka, mutta kertaakaan ei tehnyt mieli takasin kääntyä. Ja voitte varmaan uskoa, että oli niiiiin kuningasfiilis kun päästiin Lempäälän rajalle, tän biisin soidessa!



Lempäälän keskustassa kaupassa piipahtamisen jälkeen lähdettiin polkemaan lopullista päämäärää - Ideaparkkia kohti. Siinä sitten tulikin eteen vähän eksymisongelmia, mutta lopulta päästiin perille! Ihan kuolleina tosin, mutta joka tapauksessa. :---D Mut siihen nähden kuinka kipeinä jalat ja perse oli, ni shoppailin ihan mukavasti kaikkee! Huomenna varmaan enemmän siitä. (:

Semmosta vielä piti kysyä, että oisko ihan huono idea jos yrittäisin esitellä niitä idiksen ostoksia videon muodos? (:
Ja mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta ja bannerista? (:


xx Iida (;